Αποστολή Παραγγελιών

  1. Αρχική
  2. Αποστολή Παραγγελιών

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

-Το κατάστημά μας λειτουργεί από Δευτέρα έως και Κυριακή 08:30 πμ.- 22:00 μμ., επομένως η αποστολή της παραγγελίας σας είναι εφικτή και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 

-Όλες οι παραδόσεις ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αποστέλλονται αυθημερόν. 

-Αποστολή λουλουδιών στην επαρχία και το εξωτερικό γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημά μας. 

-Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα παράδοσης, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και έγκαιρη αποστολή του προϊόντος. 

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. 

Αυτό κρίνεται απαραίτητο σε μεγάλες εορτές όπως Μητέρα, Βαλεντίνος, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Κων/νου & Ελένης. 

-Οι περιοχές που επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς αναφέρονται στον κατάλογο τον οποίο θα βρείτε στη φόρμα παραγγελίας του προϊόντος που έχετε επιλέξει, όπου και σας ζητείται να επιλέξετε την περιοχή αποστολής.

-Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει. 

-Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την επίλυσή του και τη θετική έκβαση της παραγγελίας σας. 

-Εάν κάποιο από τα προϊόντα δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας και αισθητικής.