ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

  1. Αρχική
  2. ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στη καινούργια μας ιστοσελίδα Barbakis. Το ανθοπωλείο μας λειτουργεί από το 1990 στο Π. Φάληρο.

Ανταποκρινόμενοι στις δικές σας απαιτήσεις ανανεωθήκαμε με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας για αποστολές λουλουδιών, καθώς και την καλύτερη ενημέρωση σας σε ότι αφορά το λουλούδι και την οργάνωση εκδηλώσεων. Πλέον μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε την παραγγελία σας από όπου και αν βρίσκεστε με το πάτημα ενός κουμπιού, με άμεση παράδοση σε όλη την Αττική.
 

Υπάρχουν ειδικές προσφορές για εταιρείες και μακροχρόνιες συνεργασίες. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή ανανέωση, τη φαντασία και τις προσιτές τιμές είναι η σφραγίδα της επιτυχιάς μας στην καθημερινή λιανική πώληση και στην οργάνωση εκδηλώσεων, όπως γάμους, βαφτίσεις κ.α
 

Προτείνουμε, πάντα σε συνεργασία με τους νεονύμφους, ιδέες, στιλ, χρώματα και είδη λουλουδιών ανάλογα με την εποχή, τον χώρο της εκκλησίας και της δεξίωσης για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο τους γι’ αυτή την αξέχαστη μέρα.